welkom op mijn website kunstvanBarbara

 

 

Wat leeft er allemaal onder de graszoden? 

Dit maakte mij, Barbara Nooijen, beeldend vak therapeut en coach als kind al nieuwsgierig. Insecten zijn niet alleen maar kriebelig, zoals de reuma- en jichtaanvallen die ik regelmatig heb. Ze zien er ook ontzettend interessant en ingewikkeld uit 

 Zorg en natuur vermeng ik graag met elkaar. Bij mij ben je aan het goede adres voor beeldende therapie.

 

Ik heb veel ervaring met het werken met kinderen en volwassenen met aandoeningen uiteenlopend van reuma tot adhd en ass. Ik heb  gewerkt binnen de GGZ en op scholen.

 

Als ervaringsdeskundige kan ik goed met mensen die hoog gevoelig zijn. Het heeft ontzettend veel voordelen om de wereld om je heen veel beter waar te nemen en te ervaren dan andere mensen als hoog gevoelig bent. daarnaast weet ik dat mijn teksten niet altijd lekker lopen door mijn dyslexie maar weer houdt mij niet om te schrijven .

Maar het kan soms ook lastig zijn in ons hectische wereld vol prikkels.

 

Daarbij kan ik je helpen om daar goed mee om te leren gaan. Kortom, bel mij voor een kennismakingsgesprek en dan praten we over wat jij persoonlijk nodig hebt.  

wat doe ik nu precies .

Wat doe je nou precies tijdens beeldend vak therapie? We gaan samen schilderen, tekenen en bewegen en samen zorgen we er voor dat jij uiteindelijk beter in je vel gaat zitten. En dat je je sterker gaat voelen.

 

  beeldende sessies .

 

Tijdens de beeldend therapiesessies ontdekt je vanzelf de obstakels waar je tegenaan loopt in het dagelijkse leven. Daar kunnen we vervolgens, wandelend of tijdens het drinken van een kop thee aan tafel over praten.

 

Dit mag, maar dat hoeft natuurlijk niet. Misschien heb je al veel zorg gehad. Dan kun je mijn coaching ook zien als een vorm van apk. Dan heb je genoeg aan een korte sessie om te kijken of je nog helemaal in balans bent of dat je nog iets kunt aanpassen. Voor de privé lessen kun je bellen of emaillen.

 

iets meer over mij  

als professioneel kunstenaar toch een ware erkenning Certificate the jury rapport twee jaar achter elkaar  en als beelden vak  therapeut aan gesloten bij welness opleidingen.Dertien jaar geleden ben ik begonnen als beeldend kunstenaar . met meerdere kunstenaars had ik  gezamenlijke tentoonstellingen in Venlo, Apeldoorn, Arnhem, Westervoort ,Duiven en Zevenaar, en Den Bosch  maar ook in Tilburg meerdere malen. Foto wedstijd  in 2022 dat plaats vond in de Loc Hal in Tilburg  van Pet tot pret werd ik zesde met de recycling kroonluchter foto bijvoorbeeld  .

Mijn stijl is naast abstract dicht bij  de grond in de natuur ...insecten 

mijn grootste werk Ants xxl heb dan ook ruim twee en half jaar aan gewerkt . mijn tekeningen zitten vol met humor en zijn aan de cartoonachtige stijl.  naast beeldend kunstenaar ben ik coach voor vrouwen met Adhd ,ASS , HSP . voor meer informatie stuur ik u door naar mijn website www.coachingvanBarbara.nl

 

 

   

 coaching van Barbara op een zelfstandige andere website : www.coaching-van-Barbara.nl

 

Nationaal atelier  sta ik in de catalogus 2023

En de website bekijk deze ook www.nationaalatelier.nl en startwijzer.nl waar u uw Sinterklaas of kerst pakket kunt samenstellen met een artikel van mij .Dat kan ook rechtstreeks via mij webshop op deze website 

 

Lid NABK/ member NABK  www.nabk.nl