les sessie oktober health for nature Tilburg Reeshof bos stadsbos 013

 

Wat leeft er allemaal onder de graszoden? Dit maakte mij, Barbara Nooijen, beeld kunstenaar en coach als kind al nieuwsgierig. Insecten zijn niet alleen maar kriebelig, zoals de reuma- en jichtaanvallen die ik regelmatig heb. Ze zien er ook ontzettend interessant en ingewikkeld uit. Zorg en natuur vermeng ik graag met elkaar. Bij mij ben je aan het goede adres voor beeldende therapie.

 

Ik heb veel ervaring met het werken met kinderen en volwassenen met aandoeningen uiteenlopend van reuma tot adhd en ass. Ik heb veel gewerkt binnen de GGZ en op scholen.

 

Ook kan ik goed omgaan met mensen die hoog gevoelig zijn. Zelf ben ik dat ook. Het heeft ontzettend veel voordelen om de wereld om je heen veel beter waar te nemen en te ervaren dan andere mensen. Maar het kan soms ook lastig zijn in ons hectische wereld vol prikkels.

 

En ik kan je helpen om daar goed mee om te leren gaan. Kortom, bel mij voor een kennismakingsgesprek en dan praten we over wat jij nodig hebt.

 

Wat doe je nou precies tijdens beeldende therapie? We gaan samen schilderen, tekenen en bewegen en samen zorgen we er voor dat jij uiteindelijk beter in je vel gaat zitten. En dat je je sterker gaat voelen.

  

Tijdens de beeldend therapiesessies ontdekt je vanzelf de obstakels waar je tegenaan loopt in het dagelijkse leven. Daar kunnen we vervolgens, wandelend of tijdens het drinken van een kop thee aan tafel over praten.

 

Dit mag, maar dat hoeft natuurlijk niet. Misschien heb je al veel zorg gehad. Dan kun je mijn coaching ook zien als een vorm van apk. Dan heb je genoeg aan een korte sessie om te kijken of je nog helemaal in balans bent of dat je nog iets kunt aanpassen. Voor de prive lessen kun je bellen of emailen.

 

als professioneel kunstenaar toch een ware erkenning Certificate the jury rapport twee jaar achter elkaar 

twaalf jaar geleden ben ik begonnen als beeldend kunstenaar . met meerdere kunstenaars had gezamenlijke tentoonstellingen in Venlo, Apeldoorn, Arnhem, Westervoort ,Duiven en Zevenaar, Denbosch  maar ook in Tilburg.

met de foto wedstijd vanaf gelopen april van Pet tot pret werd ik zesde met de recycling kroonluchter foto .

Mijn stijl is naast abstract dicht op de grond in de natuur ...insecten 

mijn grootste werk ants xxl heb dan ook ruim twee en half jaar aan gewerkt . mijn tekeningen zitten vol met humor en zijn aan de cartoonachtige stijl.  naast beeldend kunstenaar ben ik coach voor vrouwen met Adhd ,ASS , HSP . voor meer informatie stuur ik u door naar mijn website www.coachingvanBarbara.nl

 

 

   

 coaching van Barbara op een zelfstandige andere website : www.coaching-van-Barbara.nl

 

 

 

Lid NABK/ member NABK  www.nabk.nl